جستجو برای {{value}}

در دسته بندی ها {{value}}
نتایج {{value}} {{item.title}}
برند: ایسر ایسر

لپ تاپ ایسر اسپایر 5755 جی

Acer Aspire 5755G-D

۰ (۰)
خرید محصول

تماس بگیرید

معرفی

معرفی لپ تاپ Aspire 5755G

ایسر با Aspire 5755G یک لپ‌تاپ 15 اینچی چندمنظوره ارائه کرده که هم برای استفاده‌ی روزمره و هم کارهای نیمه‌سنگین مناسب است. این دستگاه از پردازنده‌ی چهار هسته‌ای اینتل و کارت گرافیک میان‌رده‌ی جدید انویدیا (GT 630M) بهره می‌برد که عملکرد خوبی در اجرای کارهای معمول و بازی‌های سبک تا متوسط دارد. عمر باتری نیز به لطف فناوری Optimus قابل قبول است و طراحی شیک بدنه، همراه با قیمت مناسب، آن را به گزینه‌ای جذاب تبدیل می‌کند.
با وجود این، اگر به صفحه‌نمایش باکیفیت بالا یا امکانات گسترده درگاه‌ها نیاز دارید، ممکن است محدودیت‌هایی را احساس کنید. کیفیت نمایشگر در حد معمولی است و بیشتر پورت‌ها در بخش جلویی بدنه قرار گرفته‌اند که می‌تواند هنگام استفاده از موس کمی دست‌وپاگیر باشد. اما در مجموع، Aspire 5755G برای کسانی که یک دستگاه همه‌فن‌حریف با قیمت منطقی می‌خواهند، انتخاب خوبی خواهد بود.

بررسی تخصصی

بررسی تخصصی لپ تاپAcer Aspire 5755G-corei5

لپ تاپ همه‌کاره با GeForce GT 630M

ایسر یکی از اولین شرکت‌هایی است که از سری کاملاً جدید GeForce 600 شرکت انویدیا استفاده کرده است. علی‌رغم داشتن پردازنده‌ی چهار هسته‌ای و کارت گرافیک میان‌رده، طول عمر باتری در Aspire 5755G نیز قابل توجه است و این موضوع را باید مدیون فناوری Optimus بدانیم. طراحی شیک و قیمت مناسب نیز از دیگر نقاط مثبت این محصول به شمار می‌روند.

مجموعه‌ی نوت‌بوک‌های چندرسانه‌ای آن‌قدر گسترده است که حتی کارشناسان هم به‌سرعت تمرکز خود را از دست می‌دهند. تنها کارت گرافیک GeForce GT 540M انویدیا به‌تنهایی در تعداد بسیاری لپ‌تاپ به کار رفته است. در چنین انبوه عظیمی از لپ‌تاپ‌ها، پیدا کردن دستگاه مناسب کار ساده‌ای نیست.

 

بررسی تخصصی لپ‌تاپ Acer Aspire 5755G

 

ایسر با معرفی Aspire 5755G-2678G1TMtks که از سخت‌افزار جدیدی بهره می‌برد، گزینه‌ی جالبی ارائه کرده است. در بخش گرافیک هم شاهد جدیدترین مدل میان‌رده‌ی انویدیا یعنی GT 630M هستیم. ویژگی برجسته‌ی دیگر، قابلیت سوئیچ پویا میان پردازشگر گرافیکی داخلی و مجزاست که مصرف انرژی را متعادل می‌کند. اگر مایل به داشتن درایو BluRay باشید، مدل 2678G1TBtks نیز با  هزینه‌ی بیشتر در دسترس است.

اینکه آیا ایسر توانسته بسته‌ی جامعی را ارائه کند یا اینکه مجدداً در بخش نمایشگر با محدودیت‌هایی روبه‌رو هستیم، در ادامه‌ی این بررسی مشخص خواهد شد.

 

بدنه لپ تاپ Aspire 5755G

حساسیت درپوش 

نگاهی به جعبه‌ی دستگاه نشان می‌دهد که ایسر لپ‌تاپ Aspire 5755G را در چهار رنگ مختلف عرضه می‌کند. درپوش و کناره‌ها بسته به مدل، در رنگ‌های قرمز، قهوه‌ای، آبی یا مشکی موجود هستند. بخش صفحه‌کلید و استراحتگاه دست همگی (صرف‌نظر از رنگ بدنه) نقره‌ای مات با جلوه‌ی آلومینیوم طراحی شده‌اند. بخش‌های مشکی‌رنگ (کیبورد، بخش اسپیکر و قاب نمایشگر) جلوه‌ی جذابی به دستگاه می‌دهند.

 

Aspire 5755G

 

طراحی و شکل کلی دستگاه بسیار خوب از آب درآمده است؛ نه بیش از حد محافظه‌کارانه است و نه اغراق‌آمیز. وزن 2.6 کیلوگرمی دستگاه حمل آن را آسان می‌کند. در مجموع، کیفیت کلی دستگاه مناسب به نظر می‌رسد؛ سطوح پلاستیکی به‌خوبی ساخته شده‌اند. تنها نکته‌ی نامتناسب، درپوش براق و بسیار حساس (با طرح خطوط ریز) است که چندان با کلیت بدنه همخوانی ندارد.

از نظر استحکام نیز وضعیت عالی نیست. در حالی که بخش زیرین دستگاه در مقابل فشارهای قوی کمی خم می‌شود، سطح بالایی آن در بخش باتری و درایو به‌وضوح انعطاف نشان می‌دهد. درپوش نمایشگر نیز آن‌چنان مستحکم نیست. علاوه بر این، لولاها بی‌نقص عمل نمی‌کنند؛ اگرچه لپ‌تاپ را می‌توان با یک دست باز کرد، اما در سطح‌های لرزان، صفحه‌نمایش به شکل محسوسی تکان می‌خورد.

 

اتصالات لپ تاپ Aspire 5755G

رابط‌ها

نباید انتظار مجموعه‌ی گسترده‌ای از پورت‌ها را داشت. ایسر به امکانات ضروری بسنده کرده است. برای Aspire 5755G، یک کارت‌خوان، سه پورت USB (یکی از آن‌ها USB 3.0 است)، دو خروجی تصویری (VGA و HDMI)، دو جک صوتی (هدفون و میکروفون)، یک پورت شبکه‌ی RJ45 (گیگابیت LAN) و قفل Kensington در نظر گرفته شده‌اند. به‌نظر می‌رسد که FireWire، eSATA و ExpressCard از دید ایسر غیرضروری تلقی شده‌اند.

از لحاظ محل قرارگیری پورت‌ها هم جای پیشرفت وجود دارد؛ بیشتر پورت‌ها بیش از حد به جلو نزدیک هستند و این موضوع ممکن است هنگام کار با موس، کابل‌های متصل را مزاحم کند.

 

ارتباطات بی‌سیم

لپ‌تاپ 15 اینچی ایسر دارای ماژول بی‌سیم کوچک Centrino Wireless N-6205 اینتل است که از استانداردهای WLAN a/b/g/n (در باندهای 2.4 و 5.0 گیگاهرتز) پشتیبانی می‌کند. بلوتوث نصب نشده است.

 

Aspire 5755G

 

نمای سمت چپ: ورودی برق، LAN گیگابیت RJ45، VGA، HDMI، USB 2.0، دو جک صوتی

Aspire 5755G

 

نرم‌افزار

مطابق معمول، ایسر نرم‌افزارهای اضافه‌ی متعددی (اصطلاحاً bloatware) را به‌صورت پیش‌فرض نصب کرده است. این لپ‌تاپ 15 اینچی تنها هنگامی بهترین عملکرد را نشان می‌دهد که برخی از این برنامه‌های اضافه از هارد دیسک حذف شوند.

 

لوازم همراه Aspire 5755G

اقلام همراه دستگاه زیاد نیستند. علاوه بر آداپتور برق 90 واتی نسبتاً جمع‌وجور و یک باتری عریض، تنها کارت گارانتی و یک راهنمای راه‌اندازی سریع ارائه شده است. خریدار باید دیسک بازیابی را خود بسازد.

 

گارانتی

گارانتی دوساله در صنعت لپ‌تاپ استاندارد است که به‌صورت خدمات Pick-up & Return ارائه می‌شود. این گارانتی در سطح بین‌المللی به مدت یک سال معتبر است.

 

ابزارهای ورودی

صفحه‌کلید Aspire 5755G

در مقایسه با دستگاه‌های قدیمی‌تر (به‌عنوان مثال Aspire 7750G)، اینجا شاهد پیشرفت بزرگی هستیم. کلیدهای جدا از هم با اندازه‌ی مناسب 15×15 میلی‌متر به‌شکل هوشمندانه‌ای چیده شده‌اند و نقطه‌ی فشار و توقفی تعریف‌شده دارند. وجود بخش اعداد (NumPad) برای بسیاری از خریداران خوشایند خواهد بود.

هرچند صدای ضربه‌ی کلیدها چندان باکیفیت به‌نظر نمی‌رسد، اما از لحاظ نویز، می‌توان گفت قابل قبول است. کلیدهای جهتی کوچک ممکن است برخی کاربران را آزار دهند. همچنین مشخص نیست چرا ایسر کلید «Shift چپ» و کلید «<>|» یا کلید «Enter» و کلید «\» را جدا نکرده است.

 

تاچ‌پد Aspire 5755G

تاچ‌پد کمی پایین‌تر از سطح استراحتگاه دست قرار گرفته و از ژست‌های چندلمسی پشتیبانی می‌کند. حرکت‌هایی مانند اسکرول یا چرخاندن را می‌توان با دو انگشت انجام داد. البته نوارهای اسکرول در حاشیه‌ی تاچ‌پد نیز در دسترس هستند. سطح تاچ‌پد نسبتاً صاف است و حرکت انگشت روی آن تا حد خوبی راحت است.

در این میان، ابعاد 87×47 میلی‌متر خیلی بزرگ محسوب نمی‌شوند. علاوه بر این، گاهی پاسخگویی تاچ‌پد کمی حالت نرم و اسفنجی دارد و دقت آن همیشه در حد ایده‌آل نیست. برای جلوگیری از لمس ناخواسته، می‌توان به‌سادگی تاچ‌پد را غیرفعال کرد. کلیدهای موس که در قالب یک میله‌ی یک‌تکه طراحی شده‌اند، مشکل خاصی ندارند؛ احساس فشار و صدای کلیک آن‌ها قابل قبول است.

 

تاچ‌پد

 

تاچ‌پد

 

صفحه نمایش Aspire 5755G

نمایشگر براق 15.6 اینچی با نور پس‌زمینه‌ی LED و رزولوشن 1366×768 پیکسل عرضه شده است. تراکم پیکسل پایین، به‌ویژه هنگام انجام چندکار هم‌زمان (Multitasking) جلب توجه می‌کند. بازکردن دو پنجره به‌طور هم‌زمان، به‌سرعت باعث کمبود فضا و نیاز به جابه‌جایی و اسکرول مداوم می‌شود. از طرف دیگر، علاقه‌مندان بازی از این رزولوشن نه‌چندان بالا استقبال می‌کنند؛ چراکه بار گرافیکی کمتری به سیستم وارد می‌شود.

اگر به‌دنبال کیفیت تصویری عالی هستید، اینجا چندان شانسی نخواهید داشت. مانند بسیاری از دستگاه‌های چندرسانه‌ای، ایسر هم از یک نمایشگر اقتصادی (AU Optronics B156XW02 V6) استفاده کرده است. هرچند روشنایی حدود 217 سی‌دی/مترمربع قابل قبول است، اما مقدار مشکی 1.36 سی‌دی/مترمربع چندان جذاب نیست. هنگامی‌که فیلم یا بازی با صحنه‌های تاریک تماشا می‌کنید، بخش‌های تاریک صفحه به‌صورت خاکستری دیده می‌شوند. این موضوع باعث می‌شود مشکی خالص را تجربه نکنید؛ برای رسیدن به چنین نمایش عمیقی، مقدار مشکی باید کمتر از حدود 0.4 سی‌دی/مترمربع باشد.

در نتیجه، کنتراست هم پایین است: 160:1 حتی برای یک دستگاه ارزان‌قیمت هم ناامیدکننده محسوب می‌شود. در مقایسه، نمایشگرهای باکیفیت اغلب کنتراست 500 تا 1000:1 دارند (برای مثال مدل Asus N75SF). رنگ‌ها نیز چندان قابل توجه نیستند و حس کدر و کم‌رمق بودن دارند. همان‌طور که در تصاویر زیر می‌بینید، این صفحه از پوشش طیف sRGB هم فاصله‌ی زیادی دارد. البته کاربران عادی ممکن است توجه زیادی به این موضوع نکنند؛ با این حال، ویدئوها و بازی‌ها بدون اتصال نمایشگر خارجی چندان عالی نخواهند بود.

به‌رغم سطح براق نمایشگر که برخی کاستی‌های کیفیت تصویر را پنهان می‌کند، ما ترجیح می‌دادیم صفحه‌ای مات در نظر گرفته می‌شد. دلیل آن هم این است که بسته به محیط و شرایط نوری، بازتاب‌های شدیدی ایجاد می‌شوند. این بازتاب‌ها به‌ویژه در فضای باز آزاردهنده هستند؛ در روزهای آفتابی، تشخیص محتوا روی نمایشگر بسیار سخت است و چشم را خسته می‌کند.

همان‌طور که انتظار می‌رود، زوایای دید نیز محدود هستند. چه از چپ، چه از راست، چه از بالا و چه از پایین، با اندکی انحراف، تغییر در میزان روشنایی به‌سرعت نمایان می‌شود. برای تماشای جمعی مانند تلویزیون، چندان مناسب نیست.

 

نمایشگر  Aspire 5755G

 

عملکرد پردازنده: 2670QM

یک چهار هسته‌ای جدید وظیفه‌ی پردازش را بر عهده دارد. 2670QM که عضوی از نسل محبوب Sandy Bridge اینتل است، با فناوری 32 نانومتری ساخته شده است. با داشتن 995 میلیون ترانزیستور و حافظه‌ی نهان 6 مگابایتی از نوع L3 (در مقایسه با حداکثر 3 مگابایت در سری Core i5)، این چهار هسته‌ای عملکرد قابل توجهی دارد و تا مدت‌ها نیازهای کاربر را برآورده می‌کند.

فرکانس کاری این پردازنده از 2.2 گیگاهرتز پایه تا حداکثر 3.1 گیگاهرتز بسته به میزان بارکاری، افزایش می‌یابد. فناوری Turbo Boost اینتل در عمل بسیار خوب کار می‌کند: در بار تک‌هسته‌ای، فرکانس اغلب بین 2.9 تا 3.1 گیگاهرتز نوسان دارد و در بار هم‌زمان همه‌ی هسته‌ها (تست‌شده با Cinebench R10)، به‌طور میانگین حدود 2.8 گیگاهرتز می‌رسد. فناوری Hyper-Threading هم در برنامه‌های خاصی سودمند است و اجازه می‌دهد حداکثر هشت رشته‌ی پردازشی (به‌لطف چهار هسته‌ی مجازی) هم‌زمان اجرا شوند.

البته این عملکرد بالا هزینه هم دارد؛ توان طراحی گرمایی (TDP) در این مدل 45 وات است (در سری Core i5 حداکثر 35 وات). با این وجود، عمر باتری به لطف قابلیت سوئیچ گرافیکی همچنان مناسب باقی می‌ماند. فناوری Optimus انویدیا بسته به نیاز، بین پردازشگر گرافیکی داخلی (HD Graphics 3000) و کارت گرافیک مجزا (GeForce GT 630M) تغییر حالت می‌دهد. برای نکات بیشتر درباره‌ی استفاده‌ی بهینه، می‌توانید به بررسی Dell XPS 15 مراجعه کنید.

 

Turbo Boost

 

امتیاز 17974 در آزمون چندرشته‌ای Cinebench R10 نشان می‌دهد که پردازنده‌های دو هسته‌ای اصلاً قابل قیاس با این مدل نیستند. حتی قوی‌ترین مدل دو هسته‌ای فعلی یعنی Core i7-2640M (با فرکانس 2.8 تا 3.5 گیگاهرتز) هم تنها حدود 12000 امتیاز می‌گیرد.

در آزمون تک‌هسته‌ای، امتیاز 4914 تقریباً هم‌ردیف نتایج Core i5-2520M (2.5 تا 3.2 گیگاهرتز) است. ازآنجاکه در اکثر بازی‌ها کارت گرافیک تأثیر بیشتری نسبت به CPU دارد (رجوع کنید به مقایسه‌های Sandy Bridge)، برای Aspire 5755G حتی یک پردازنده‌ی دو هسته‌ای نیز کفایت می‌کرد. چهار هسته‌ای‌ها در لپ‌تاپ‌های رده‌بالا ارزش واقعی خود را نشان می‌دهند.

 

کارت گرافیک Nvidia GeForce GT 630M

کارت گرافیک DirectX 11 جدید GT 630M بسته به پیکربندی، در دو نسخه ارائه می‌شود. یکی با 144 هسته‌ی یکسان‌شده (CUDA Cores) و فرکانس هسته‌ی 525 مگاهرتز، و دیگری با 96 هسته و فرکانس 672 مگاهرتز.

در Aspire 5755G از نسخه‌ی دوم (96 هسته، 672 مگاهرتز) استفاده شده است. برخلاف نام آن، GeForce GT 630M در اصل به GT 540M شباهت دارد (هر دو معماری فرمی). شاید برخی منتقدان بگویند انویدیا تنها نام کارت را تغییر داده است. GT 630M مانند خواهر سریع‌تر خود، در رده‌ی میان‌رده‌ی رو به پایین قرار می‌گیرد. حافظه‌ی ویدئویی DDR3 آن 2048 مگابایت ظرفیت دارد و با فرکانس 800 مگاهرتز کار می‌کند، اما رابط 128 بیتی باعث شده پهنای باند تنها 25.6 گیگابایت بر ثانیه باشد.

GT 630M اغلب منابع چندانی برای فناوری PhysX (افکت‌های فیزیکی پیشرفته در برخی بازی‌ها) ندارد. در عوض، به لطف پردازنده‌ی ویدئویی (VP4)، پخش ویدئوهای HD به‌خوبی انجام می‌شود. علاوه بر تصویر شفاف از طریق HDMI، امکان انتقال صوت HD نیز (مانند Dolby TrueHD و DTS-HD) وجود دارد؛ این دقیقاً ویژگی‌ای است که از کارت گرافیک چندمنظوره‌ی امروزی انتظار می‌رود. GT 630M هنوز با فناوری 40 نانومتری تولید می‌شود (احتمالاً در سال 2012، فناوری 28 نانومتری فراگیر خواهد شد). نکته‌ی مثبت: آخرین درایور GPU (ForceWare 285.64) روی دستگاه تستی ما نصب شده بود.

 

عملکرد GPU

در مقایسه با پردازنده، توان کارت گرافیک به‌مراتب کمتر است. GeForce GT 630M برای اجرای بنچمارک‌های DirectX 11 به‌سختی عمل می‌کند. 13.3 فریم بر ثانیه در آزمون Unigine Heaven 2.1 (با تنظیمات 1280×1024، High و Tessellation معمولی) نشان می‌دهد که این کارت میان‌رده در برنامه‌های سه‌بعدی جدید به‌سرعت به مرزهای خود می‌رسد. کارت‌های رده‌بالا (مانند GeForce GTX 560M و بالاتر) می‌توانند این تنظیمات را روان اجرا کنند.

امتیاز 862 در آزمون 3DMark 11 (با وضوح 1280×720 و پروفایل Performance) نیز چندان قوی نیست. رقیب اصلی AMD یعنی Radeon HD 6650M (با 1013 امتیاز در Packard Bell EasyNote LS11) حدود 15 درصد عملکرد بهتری دارد. با این حال، GT 630M برای کاربردهای معمولی میان‌رده، کفایت دارد.

 

عملکرد HDD

در مدل تست‌شده، هارد دیسک 1000 گیگابایتی Toshiba با دور 5400 RPM نصب شده است (مدل MK1059GSMP). نرخ خواندن و نوشتن متوالی در حدود 80 مگابایت بر ثانیه است که عملکرد مناسبی به‌شمار می‌رود. زمان دسترسی 17.6 میلی‌ثانیه در حد متوسط است. در برابر هارددیسک‌های 7200 دور یا SSDها، طبیعتاً حرف چندانی برای گفتن ندارد.

اگر قصد ارتقا دارید، به‌سادگی می‌توان هارد دیسک را تعویض کرد و همچنین به حافظه‌ی رم و ماژول WLAN دسترسی داشت.

 

عملکرد سیستم

همان‌طور که انتظار می‌رود، عملکرد کلی سیستم در سطح میان‌رده قرار دارد. بسیاری از لپ‌تاپ‌های همه‌کاره در آزمون PCMark Vantage بین 7000 تا 8000 امتیاز می‌گیرند. برای نمونه، Samsung 700Z5A که به Core i5-2430M و Radeon HD 6750M مجهز است، 7118 امتیاز گرفت. از سوی دیگر، Sony Vaio VPC-F22 با پردازنده‌ی Core i7-2630QM و کارت گرافیک GeForce GT 540M به امتیاز 7488 رسید.

 

عملکرد بازی‌ها

از آنجا که برای نخستین بار است GeForce GT 630M را بررسی می‌کنیم، تست بنچمارک ما مفصل بود. برای جلوگیری از طولانی‌شدن بیش از حد مطلب، بر پنج بازی جدید متمرکز می‌شویم. درایور ForceWare 285.64 برای GPU استفاده شد.

 

Anno 2070

به آینده خوش آمدید! یکی از موفق‌ترین بازی‌های شهرسازی در نسخه‌ی جدید خود به سال 2070 سفر می‌کند. Anno 2070 علاوه بر جذابیت، گرافیک زیبایی نیز دارد. هرچند Aspire 5755G با تنظیمات گرافیکی بالا دچار مشکل می‌شود، اما با تنظیمات متوسط و رزولوشن اصلی 1366×768، نرخ 30 فریم بر ثانیه در بخش مقدمه‌ی اولین مرحله‌ی کمپین ثبت کردیم. کارت گرافیک‌های میان‌رده‌ای مثل GeForce GT 540M نیز نتیجه‌ی مشابهی دارند (31 فریم بر ثانیه در Asus U46SV). برای تنظیمات بالا، حداقل به Radeon HD 6770M (27 فریم بر ثانیه در MacBook Pro 15) نیاز دارید.

 

جمع بندی

لپ‌تاپ Acer Aspire 5755G با پردازنده‌ی چهار هسته‌ای Sandy Bridge اینتل، کارت گرافیک میان‌رده‌ی GeForce GT 630M انویدیا و قابلیت سوئیچ بین گرافیک داخلی و مجزا، گزینه‌ی مناسبی برای کاربران چندرسانه‌ای است. طراحی شیک و قیمت مناسب از دیگر نقاط قوت این محصول به شمار می‌روند. با این وجود، در بخش نمایشگر با محدودیت‌هایی روبه‌رو هستیم.
بدنه‌ی لپ‌تاپ از جنس پلاستیک ساخته شده و در رنگ‌های مختلفی عرضه می‌شود. درپوش براق و بسیار حساس است و با کلیت بدنه همخوانی ندارد. از نظر استحکام نیز وضعیت چندان مطلوبی ندارد. صفحه‌کلید و تاچ‌پد از کیفیت خوبی برخوردارند، اما صفحه‌نمایش براق با کیفیت تصویر نه‌چندان مطلوب، از نقاط ضعف این دستگاه محسوب می‌شود. با این حال، عملکرد پردازنده و کارت گرافیک در سطح قابل قبولی قرار دارد و برای اجرای بازی‌های سبک و برنامه‌های چندرسانه‌ای مناسب است.

مشخصات

وزن ۵
ابعاد ۴۲۸
سازنده پردازنده ۰
سری پردازنده ۲
مدل پردازنده ۱۶۵
فرکانس پردازنده ۱۹۳
حافظه Cache ۱۱
ظرفیت حافظه RAM ۱۷
نوع حافظه RAM ۶
ظرفیت حافظه داخلی ۱۱
نوع حافظه داخلی ۴
مشخصات حافظه داخلی ۹۲
سازنده پردازنده گرافیکی ۰
حافظه اختصاصی پردازنده گرافیکی ۵
اندازه صفحه نمایش ۱
نوع صفحه نمایش (پنل) ۶
دقت صفحه نمایش ۵
توضیحات صفحه نمایش ۸۳۵
توضیحات وبکم ۳۷۵
توضیحات شبکه بی سیم Wi-Fi ۲۲۱
نوع باتری ۹
شارژدهی باتری ۷۰
سیستم عامل ۰
تعداد پورت USB 3.0 ۱۳
پردازنده گرافیکی ۲۱۴
توضیحات پورت شبکه Ethernet ۲۱
تعداد پورت USB 2.0 ۸
مشاهده بیشتر

نظرات کاربران

ارسال نظر

دیدگاه

تماس بگیرید