جستجو برای {{value}}

در دسته بندی ها {{value}}
نتایج {{value}} {{item.title}}
برند: اچ‌ پی اچ‌ پی

لپ تاپ 17 اینچی اچ پی مدل ZBook 17 G3 - A

HP ZBook 17 G3 - A - 17 Inch Laptop

۰ (۰)
خرید محصول

تماس بگیرید

معرفی

معرفی لپ تاپ ZBook 17 G3

لپ تاپ اچ‌پی ZBook 17 G3 یک لپ‌تاپ قدرتمند است که برای کارهای سنگین و حرفه‌ای طراحی شده و به جای تمرکز بر باریک‌بودن، روی عملکرد بالا تمرکز دارد. این دستگاه از لحاظ ساختار بدنه بسیار محکم است، از قطعات قوی و متنوعی پشتیبانی می‌کند و درگاه‌های مدرنی را ارائه می‌دهد. همچنین قابلیت ارتقا و نگهداری بالایی دارد و می‌تواند نیازهای کاربران حرفه‌ای را برآورده کند.

با این حال، قیمت بالای برخی پیکربندی‌ها و صدای نسبتاً زیاد فن‌ها در بار کاری سنگین، ممکن است برای برخی کاربران محدودکننده باشد. همچنین روشنایی نمایشگر در مقایسه با رقبای مشابه، می‌توانست بیشتر باشد. اما در مجموع، اگر به دنبال یک ورک‌استیشن قابل‌حمل با کیفیت ساخت عالی و عملکرد قوی هستید، ZBook 17 G3 می‌تواند گزینه‌ای ارزشمند باشد.

 

بررسی تخصصی

بررسی تخصصی لپ تاپ HP ZBook 17 G3

آیا ورک‌استیشن بی‌نقص است؟ HP ZBook 17 G3 یک ورک‌استیشن مرسوم است که در پی باریک‌ترین ساختار ممکن نیست. در عوض، تمرکز آن بر عملکرد بالا است. اما آیا HP می‌تواند با نسل جدید این سری، مشتریان تجاری سخت‌گیر را متقاعد کند؟

پس از آنکه قبلاً سه مدل ZBook مدرن از HP (15u G3، 15 G3 و Studio G3) را بررسی کردیم، حالا نوبت به بزرگ‌ترین مدل این سری، یعنی ZBook 17 G3 رسیده است. درباره عملکرد این ورک‌استیشن نباید نگرانی داشته باشید، چرا که سازنده به‌ وضوح بر راندمان بالا تمرکز کرده و نه باریک‌ترین طراحی. این رویکرد با قدرتمندترین قطعاتی که هم‌اکنون می‌توان برای یک دستگاه همراه تهیه کرد، همراهی می‌شود. با این حال، ZBook 17 G3 با پیکربندی‌های متنوع نیز جلب توجه می‌کند، چرا که HP مجموعه گسترده‌ای از قطعات را برای آن ارائه می‌دهد.

 

لپ تاپ ZBook17G3

 

بزرگ‌ترین رقبای HP ZBook 17 G3، لپ‌تاپ Dell Precision 7710 و همچنین مدل Lenovo ThinkPad P70 هستند. رقیب جالب دیگر MSI WT72 است که اگرچه برخی درگاه‌های تجاری را ندارد، اما در بررسی ما عملکرد خوبی داشت. اگر به عملکردی حتی بالاتر نیاز دارید، باید سیستمی با پردازنده دسکتاپ تهیه کنید. نمونه‌ای از آن Bullman E-Klasse Xeon 17 است. همچنین ما ZBook 17 G3 را با نسل پیشین یعنی ZBook 17 G2 مقایسه خواهیم کرد تا ببینیم آیا ارتقا به مدل جدید منطقی است یا خیر.

 

بدنه - Case

در نگاه اول و دوم، HP ZBook 17 G3 نسخه بزرگ‌تر ZBook 15 G3 است . هر دو دستگاه نسبت به نسل قبلی خود بدنه‌ای کاملاً جدید دارند اما طراحی یکسانی را به‌کار گرفته‌اند. دستگاه بررسی‌شده ما در مقایسه با بسیاری از نوت‌بوک‌های باریک با ضخامت 3 سانتی‌متر، لپ‌تاپی نسبتاً بزرگ محسوب می‌شود. با این حال، نسبت به مدل قدیمی 400 گرم سبک‌تر شده و 0.4 سانتی‌متر نیز نازک‌تر است. با وزن 3.2 کیلوگرم، این دستگاه سبک‌ترین و در عین حال باریک‌ترین محصول در گروه مقایسه ما است، اما به خاطر ابعادش می‌تواند فضای بیشتری روی میز اشغال کند.

 

HP ZBook 17 G3

 

به لطف لبه‌های گرد در قسمت پایین، ضخامت دستگاه کمتر از آنچه واقعاً هست به نظر می‌رسد. همانند ZBook 15 G3 کوچکتر، HP از ترکیب موادی با طیف‌های مختلف خاکستری استفاده کرده که در کنار لبه صیقلی دور واحد اصلی، ظاهری بسیار شیک ایجاد می‌کند. بخش اطراف استراحتگاه دست و کیبورد مات است و اثر انگشت چندانی جذب نمی‌کند. کل بخش پایینی بدنه از آلیاژ منیزیم-آلومینیوم ساخته شده که استحکام بسیار خوبی دارد. تنها بخش راست کیبورد را می‌توان با فشار زیاد کمی فرو برد. پنل پلاستیکی مشکی رنگ در بخش زیرین، از نظر لمس و جنس کمی ضعیف‌تر به نظر می‌رسد، اما به‌خوبی در بدنه ادغام شده است. کیبورد مدل بزرگ ZBook 17 G3 هم در برابر پاشش مایعات مقاوم است و لپ‌تاپ طبق استاندارد نظامی MIL-STD-810 (رطوبت، دما، گردوغبار و غیره) تست شده است.

 

بدنه ZBook 17 G3

 

سطح درپوش نمایشگر دارای ساختاری نقطه‌نقطه است و اطراف آن با بخشی لاستیکی پوشانده شده که باعث بهبود چسبندگی می‌شود اما مستعد جذب اثر انگشت است. طبق انتظار، استحکام درپوش به پای قسمت اصلی نمی‌رسد، اما همچنان بسیار خوب است. می‌توانید درپوش را کمی پیچ‌وتاب دهید، اما قادر به ایجاد تحریف تصویر نیستید و فشار از پشت هم مشکل‌ساز نمی‌شود. دستگاه بررسی‌شده ما با این حال مشکلی در لولا دارد که موقع باز کردن درپوش یا تنظیم زاویه ممکن است صدای جیرجیر  ایجاد کند. چنین مشکلی را در دیگر اعضای سری ZBook مشاهده نکرده بودیم و احتمال می‌دهیم که نمونه‌ای نادر باشد. کیفیت ساخت در کل سطح بالایی دارد - پیدا کردن ورک‌استیشنی با شاسی بهتر در حال حاضر دشوار خواهد بود.

باتری HP ZBook 17 G3 با پیچ داخل بدنه قرار گرفته است و بنابراین امکان تعویض سریع آن در حین کار وجود ندارد. همچنین دریچه دسترسی برای تعمیرات سریع در نظر گرفته نشده اما می‌توان کل پوشش زیرین را با چند مرحله ساده جدا کرد.

 

اتصالات - Connectivity

ZBook 17 G3 در زمینه اتصالات هیچ مصالحه‌ای نکرده و تمام پورت‌های مدرن را ارائه می‌دهد. برخلاف نسل قبل، تمامی پورت‌ها در دو سوی دستگاه توزیع شده‌اند. با این حال، پورت‌های USB واقع در سمت چپ کمی نزدیک به هم هستند و می‌توانستند با فاصله بیشتری چیدمان شوند. نقطه قوت اصلی، دو پورت Thunderbolt 3 (با سرعت 40 گیگابیت بر ثانیه، پشتیبانی از DisplayPort 1.2، USB 3.1 نسل 2 و PCIe نسل 3) است که از کانکتور USB-C جدید بهره می‌برد. بنابراین، نبود پورت داک اختصاصی هم دیگر مشکلی نخواهد بود. در بخش Accessories به راهکارهای داک اشاره شده است. شما می‌توانید تا چهار نمایشگر مجزا را به دستگاه متصل کنید - صفحه‌نمایش داخلی، VGA و دو مورد از میان سه پورت دیجیتالی (HDMI یا دو پورت Thunderbolt 3). اگر از مانیتورهای مناسب بهره ببرید، با تکنولوژی زنجیره‌ای (Daisy Chain) می‌توانید دو مانیتور را پشت هم متصل کنید تا تعداد پنل‌های فعال به شش عدد برسد. در صورت استفاده از داک‌های اختیاری، این تعداد می‌تواند به شش نمایشگر مجزا افزایش یابد.

عملکرد پورت‌ها در سطح خوب ZBook 15 G3 قرار دارد. ما با درایو خارجی SSDT1 سامسونگ، سرعت خواندن/نوشتن 317/310 مگابایت بر ثانیه را به دست آوردیم و در ابزار AS SSD با کارت مرجع توشیبا (Exceria Pro UHS-II، 64 گیگابایت، حداکثر سرعت 260 مگابایت بر ثانیه)، اعداد 210/124 مگابایت بر ثانیه را در خواندن/نوشتن اندازه‌گیری کردیم. در انتقال عکس‌های JPG معمولی (~۵ مگابایت)، سرعت متوسط ما 114/99.8 مگابایت بر ثانیه بود.

 

 ZBook 15 G3


 ZBook 15 G3


 ZBook 15 G3


 ZBook 15 G3

 

 ارتباطات -  Communication

ZBook 17 G3 هم ارتباط سیمی (اترنت گیگابیت Intel I219-LM) و هم ارتباط بی‌سیم را پشتیبانی می‌کند. ماژول محبوب و قدرتمند Intel Dual-Band Wireless-AC 8260 از تمام استانداردهای متداول از جمله 802.11ac در باندهای 2.4 و 5 گیگاهرتز و نیز بلوتوث 4.2 پشتیبانی می‌کند. سرعت تئوری تا 867 مگابیت بر ثانیه است و ما در بهترین شرایط (۱ متری روتر ASUS RT-AC56U) به 83-85 مگابایت بر ثانیه (802.11n: حدود 9 مگابایت بر ثانیه) رسیدیم که بسیار خوب است. حین تست نیز مشکلی در کیفیت سیگنال مشاهده نشد.

این لپ‌تاپ برای اتصال WWAN آماده است؛ یعنی شکاف مخصوص ماژول M.2-2242 HP lt4120 Qualcomm Snapdragon X5 LTE یا HP hs3110 HSPA+ Intelوجود دارد و آنتن‌های لازم از قبل نصب شده‌اند. شیار سیم‌کارت زیر باتری قرار دارد که دسترسی به آن دشوارتر است.

 

 ارتباطات -  Communication

 

وب‌کم HD و دو میکروفن بالای نمایشگر قرار دارند. حسگر 1280×720 پیکسلی دوربین صرفاً کار اصلی خود را انجام می‌دهد و چیز بیشتری ارائه نمی‌کند. اما صدای ضبط‌شده میکروفون‌ها کیفیت خوبی دارد، به طوری که همیشه لازم نیست از هدست خارجی استفاده کنید.

 

گارانتی - Warranty

دوره گارانتی HP ZBook 17 G3 سه سال است و شامل سرویس Pickup & Return می‌شود. بسته‌های CarePack اختیاری برای افزایش مدت و گستره خدمات نیز در دسترس هستند.

 

ابزارهای ورودی - Input Devices

کیبورد - Keyboard

کیبورد از نظر اندازه و کارکرد، تفاوتی با کیبورد مدل کوچک‌تر ZBook 15 G3 ندارد و صرفاً فضای خالی بیشتری در اطراف آن دیده می‌شود. حین تایپ نیز تفاوتی حس نمی‌کنیم، پس باز هم باید بگوییم که HP از یک کیبورد چیکلت بسیار خوب استفاده کرده اما از نظر عمق کلید و در نسخه ۱۷ اینچی از نظر چیدمان کلیدها، جای پیشرفت را خالی گذاشته است. بدیهی است که تولیدکننده برای کاهش هزینه از قطعات یکسان استفاده می‌کند، اما کوچک بودن بعضی کلیدها (به‌خصوص کلیدهای جهتی) در این اندازه لپ‌تاپ ضرورتی نداشت.

 

ZBook 15 G3

 

نور پس‌ زمینه دو سطحی کیبورد به‌ طور پیش‌فرض ۱۵ ثانیه پس از آخرین فشردن کلید خاموش می‌شود، اما می‌توان این مدت را در BIOS تغییر داد (یا حتی همیشه روشن نگه داشت). می‌توانید جای کلیدهای Ctrl و Fn را در BIOS عوض کنید، اما برای فعال‌سازی دائمی کلیدهای عملکرد (F1-F12) (موسوم به Fn Lock) هیچ گزینه یا میانبری در نظر گرفته نشده است. در قسمت بالا و راست کیبورد دو دکمه اضافه برای ماژول‌های بی‌سیم و بلندگوها وجود دارد که وضعیت آنها با رنگ متفاوت نشان داده می‌شود (سفید: فعال، نارنجی: غیرفعال یا بی‌صدا).

 

کیبورد ZBook 15 G3

 

تاچ‌پد و پوینت‌استیک - Touchpad & PointStick

HP برای ZBook 17 G3 از یک ClickPad استفاده نکرده، بلکه یک تاچ‌پد متعارف با سه کلید مجزا تعبیه کرده است. سطح تاچ‌پد ابعادی در حدود ۱۰.۳×۵.۹ سانتی‌متر دارد و قابلیت لغزش خوبی ارائه می‌دهد. کلیدهای زیر تاچ‌پد حس کلیک غنی و صدایی نسبتاً آرام دارند. سه کلید بالای تاچ‌پد که مخصوص پوینت‌استیک هستند هم شرایط مشابهی داشته و جایگزین خوبی برای ماوس خواهند بود، اگرچه دقت آن کاملاً با نسخه لنوو قابل قیاس نیست. گاهی حرکت ناخواسته نشانگر را تجربه کردیم که نشانگر برای چند ثانیه در یک جهت حرکت می‌کرد.

 

نمایشگر - Display

HP در حال حاضر درباره نمایشگر رویکرد محافظه‌کارانه‌ای دارد، چرا که نمایشگر جالب 4K DreamColor هنوز در دسترس نیست. بنابراین باید با یکی از سه گزینه موجود کنار بیایید: پنل TN مات با وضوح HD+ (1600×900)، پنل IPS مات با وضوح FHD (1920×1080) یا پنل IPS براق FHD لمسی (1920×1080). وجود پنل TN کمی شگفت‌انگیز است، اما در اینترنت می‌توان مدل‌هایی با این مشخصات یافت. دستگاه بررسی‌شده ما به یک پنل IPS مات FHD ساخت سامسونگ (SDC3854) مجهز است که در ابعاد 17.3 اینچی، تراکم پیکسلی 127ppi را ارائه می‌دهد. بنابراین همه فونت‌ها و آیکون‌ها نسبتاً درشت هستند و بدون نیاز به تغییر مقیاس (مزیت برای ویندوز 7) می‌توانید راحت کار کنید؛ هرچند نمایشگرهای با وضوح بالاتر تصویری شارپ‌تر به نمایش می‌گذارند.

از دید کیفی، نکته منفی خاصی در تصویر دیده نمی‌شود. وضوح خوب است، رنگ‌ها جلوه مناسبی دارند و اثری از ته‌رنگ آبی مشاهده نمی‌شود. برای تنظیم روشنایی نمایشگر از PWM استفاده شده و در سطوح 8/20 به پایین با فرکانس فقط 200 هرتز. در محیط‌های تاریک‌تر ممکن است برخی کاربران حساس را آزار دهد. کمی نشت نور در گوشه‌های نمایشگر در صحنه‌های تیره و روشنایی حداکثر مشاهده می‌شود، ولی در عمل مشکل مهمی نیست.

 

نمایشگر - Display

 

سوسو زدن تصویر - Screen Flickering / PWM

میانگین روشنایی دستگاه ما حدود 240 نیت است که نسبت به رقبا، از جمله نسل پیشین، به‌ وضوح کمتر است. در محیط داخلی، با توجه به سطح مات نمایشگر، این میزان کافی به نظر می‌رسد، اما انتظار می‌رفت در این بازه قیمتی، روشنایی بیشتری داشته باشیم. این تمام نکات منفی ماجراست، چون سایر معیارهای صفحه‌نمایش بسیار خوب هستند. مقدار مشکی پایین (0.21 نیت) نسبت کنتراست 1200:1 را فراهم می‌کند و متوسط انحراف DeltaE-2000 در رنگ‌ها و طیف خاکستری پیش از کالیبراسیون هم کمتر از 3 است (خطای نامحسوس). دمای رنگ و مقدار گاما نیز به مقادیر ایدئال نزدیک هستند. پس از کالیبراسیون، این اعداد بهتر هم می‌شوند و انحراف به حدود 0.5 و 0.6 می‌رسد.

پوشش فضای رنگی نیز نزدیک به کل محدوده sRGB (96%) و حدود 62% از مرجع گسترده‌تر AdobeRGB را شامل می‌شود. نمایشگر 4K لپ‌تاپ Lenovo ThinkPad P70 تا حدی بهتر عمل می‌کند و Dell Precision 7710 هم نتیجه تقریباً مشابهی دارد. نمایشگر DreamColor اختیاری می‌تواند در این زمینه جذاب باشد، هر چند HP هنوز اطلاعات دقیقی از گستره رنگی آن ارائه نکرده است.

با توجه به روکش مات نمایشگر، در فضاهای بیرونی مایل بودیم روشنایی بالاتر باشد تا استفاده آسان‌تر شود. خوشبختانه روشنایی در حالت باتری کم نمی‌شود و در روزهای روشن هم می‌توان محتوای صفحه را دید. زاویه دید پنل IPS طبق انتظار بسیار خوب است. فقط با تماشا از زاویه خیلی پایین، کنتراست کمی افت می‌کند اما به‌طور کلی محدودیتی دیده نمی‌شود؛ بنابراین چند نفر هم‌زمان می‌توانند محتوای نمایشگر ZBook 17 G3 را مشاهده کنند.

 

سوسو زدن تصویر - Screen Flickering / PWM

 

عملکرد -  Performance

HP ZBook 17 G3 از دسته ورک‌استیشن‌های سطح بالا محسوب می‌شود و با قدرتمندترین قطعات موجود در دستگاه‌های همراه عرضه می‌گردد. با این حال، امکان سفارش با قطعات ضعیف‌تر نیز وجود دارد تا طیف وسیعی از کاربردها را پوشش دهد. هر پیکربندی شامل پردازنده چهارهسته‌ای اینتل Core i5، Core i7 یا Xeon و کارت گرافیک حرفه‌ای AMD (FirePro W6150M) یا Nvidia (Quadro M1000M، M2000M، M3000M، M4000M، M5000M) می‌شود. در زمینه رم و حافظه ذخیره‌سازی، گزینه‌های فراوانی وجود دارد، از جمله امکان استفاده از رم‌های ECC در کنار پردازنده‌های موبایل Xeon. مدل مورد بررسی ما اما از رم DDR4 عادی بهره می‌برد.

 

پردازنده - Processor

پردازنده موبایل Intel Xeon E3-1535M v5 در حال حاضر یکی از سریع‌ترین پردازنده‌های موبایل مبتنی بر معماری Skylake است. فرکانس در حالت توربو به 3.8 گیگاهرتز می‌رسد (برای چهار هسته: 3.4 گیگاهرتز) اما محدودیت TDP (45 وات) در فشار سنگین آن را کمی مهار می‌کند. فرکانس پس از حدود 8 ثانیه از 3.4 گیگاهرتز به 3.3 گیگاهرتز در تست‌های Cinebench افت می‌کند و در صورت استفاده از Prime95 (فشار بسیار زیاد)، به 3.1 گیگاهرتز می‌رسد. به همین دلیل مدل ما کمی از Dell Precision 7710 کندتر است، چون در آن مدل، پردازنده در تمام مدت از حداکثر توان خود استفاده می‌کند. حتی در تست‌های تک‌هسته‌ای هم گاهی فرکانس به 3.6 گیگاهرتز افت می‌کند و به 3.8 گیگاهرتز کامل نمی‌رسد.

نتایج اما همچنان بسیار خوب هستند و اغلب فقط توسط دستگاه‌هایی مثل Dell Precision 7710 یا Bullman E-Klasse با پردازنده دسکتاپ شکست می‌خورند (حدود 7 تا 14 درصد قوی‌تر). حداکثر مصرف پردازنده روی باتری به حدود 27 وات محدود شده و توربو بوست هم غیرفعال می‌شود. این امر موجب افت عملکرد تا 20 درصد در بنچمارک‌ها می‌شود.

 

کارایی سیستم - System Performance

به لطف قطعات سریع، کار کردن با ZBook 17 G3 بسیار روان است و عملاً هیچ زمانی برای انتظار وجود ندارد. ویندوز 7 پروفشنال (با لایسنس ویندوز 10 پرو) سریع بوت می‌شود و فرمان‌های کاربر را بدون تأخیر اجرا می‌کند. نتایج در PCMark برای دستگاه ما در حد میانگین است، اما بسته به نوع تست ممکن است رتبه‌بندی کمی جابه‌جا شود. برای مثال، Lenovo ThinkPad P70 در همه تست‌ها شکست می‌خورد اما Dell Precision 7710 گاه بهتر و گاه ضعیف‌تر از این لپ تاپ عمل می‌کند.

 

عملکرد در بازی - Gaming Performance 

به لطف کارت گرافیک سریع، HP ZBook 17 G3 در اجرای بازی‌ها نیز عملکرد خوبی دارد. جدول ما نشان می‌دهد حتی عناوین مدرنی مثل Rise of the Tomb Raider هم در وضوح بومی FHD به‌خوبی اجرا می‌شوند. البته برای اطمینان از روان بودن کامل، بهتر است جزئیات را روی بالاترین سطح قرار ندهید. در طول تست، مشکلی از نظر کرش یا خطای گرافیکی ندیدیم.

 

 صدای سیستم -  System Noise

دو فن HP ZBook 17 G3 در حالت بیکاری یا کار سبک فقط دو وضعیت را می‌شناسند: خاموش یا تقریباً بی‌صدا و در وضعیت بار سنگین، صدای بلند. با این حال، این صدا نسبت به آنچه در بررسی اخیر ZBook Studio G3 شنیدیم، قابل تحمل‌تر است چون فن‌ها به‌ صورت مستقل از هم عمل نمی‌کنند و حالت ضربانی ایجاد نمی‌شود. میزان نزدیک به 49 دسی‌بل در حداکثر بار کاملاً واضح است اما این صدای عمیق خیلی آزاردهنده نیست. بسیاری از رقبا، به‌ویژه ThinkPad P70 و MSI WT72، بسیار کم‌صداترند.

یکی دیگر از مشکلات کوچک ZBook 17 G3، صدای خفیف coil whine است که عمدتاً پس از اتمام بار سنگین و گاه در حالت بیکاری شنیده می‌شود. با این حال، در مقایسه با دیگر لپ‌تاپ‌ها بسیار ملایم بوده و خیلی آزاردهنده نیست.

 

دمای دستگاه - Temperature

بدنه HP ZBook 17 G3 در حالت بیکاری و کار سبک عملاً گرم نمی‌شود. اما وقتی تحت فشار قرار گیرد، دمای بخش بالایی و زیرین بدنه در تست استرس ما به حدود 55 درجه سلسیوس هم می‌رسد. ناحیه مرکزی کیبورد نیز داغ می‌شود؛ هنگام تایپ متوجه این گرما خواهید شد اما مزاحمتی ایجاد نمی‌کند. همه رقبا، به‌خصوص ThinkPad P70 و نسل قبل ZBook 17 G2، در این زمینه خنک‌تر عمل می‌کنند.

 

دمای دستگاه - Temperature

 

ما برای بررسی رفتار دستگاه در شرایط بار شدید، از Prime95 و FurMark (به مدت حداقل یک ساعت) استفاده کردیم. کارت گرافیک بسیار پایدار بود و فرکانس هسته آن در طول تست بین 987 تا 1050 مگاهرتز (با دمای حداکثر 69 درجه) باقی ماند. اما پردازنده پس از حدود 8 ثانیه از فرکانس 3.4 گیگاهرتز به 3.1 گیگاهرتز محدود شد. بعد از حدود 15 دقیقه دیگر، بین 3.0 تا 3.1 گیگاهرتز نوسان داشت. حداکثر دمای پردازنده پس از نیم ساعت به 93 درجه سلسیوس رسید. اجرای مجدد 3DMark 11 بلافاصله پس از تست استرس، افت عملکردی نشان نداد.

 

بلندگوها - Speakers

مشابه ZBook 15 G3 کوچک‌تر، دریچه مشبک بالای کیبورد ظاهراً بلندگوهایی را به کاربر را نشان می‌دهد اما واقعیت این است که آنها در جلوی دستگاه و در قسمت زیرین تعبیه شده‌اند و صدا را به سمت پایین هدایت می‌کنند. روی سطح سخت، صدا به سمت کاربر منعکس می‌شود اما در سطوح نرم ممکن است تا حدی خفه به گوش برسد. با این حال، با فاصله‌ای که این دو بلندگو از هم دارند، حس استریو تا حدی قابل درک است و کیفیت کلی صدایشان هم مطلوب است. بلندی صدا حتی به 92 دسی‌بل می‌رسد و خروجی نسبتاً متعادلی ارائه می‌دهد، اما جای یک ساب‌ووفر خالی است. برای تماشای ویدئوهای کوتاه یا پخش موسیقی سبک کاملاً کافی‌ هستند. نشان Bang & Olufsen بیشتر به جنبه نرم‌افزاری اشاره دارد که چند پروفایل از پیش تعیین‌شده و یک اکولایزر فراهم می‌کند. این پروفایل‌ها در صدای کم، اندکی غنای بیشتری به صدا می‌دهند اما اگر از هدفون‌های خوب استفاده می‌کنید، بهتر است آن را غیرفعال کنید.

 

بلندگوها - Speakers

 

مصرف انرژی - Power Consumption

مصرف دستگاه در حالت بیکاری (Idle) نسبتاً پایین است که با توجه به نمایشگر تیره‌تر و رزولوشن پایین‌تر نسبت به برخی رقبا قابل توجیه است. اما در حداکثر بار نزدیک به 160 وات انرژی مصرف می‌کند، بنابراین آداپتور ۲۰۰ وات (با وزن حدود ۱ کیلوگرم و ابعاد 17×9.5×2.5 سانتی‌متر) برای این پیکربندی کافی است.

 

 عمر باتری - Battery Runtime

در داخل ZBook 17 G3 یک باتری ۶ سلولی با ظرفیت ۹۶ وات‌ساعت تعبیه شده است که در کنار ThinkPad P70 بیشترین ظرفیت را در میان نمونه‌های مقایسه دارد. در تست‌های واقع‌گرایانه با روشنایی حدود ۱۵۰ نیت، به رکورد حدود ۵ ساعت دست یافتیم. برای چنین دستگاه قدرتمندی ارقام قابل قبولی است اما ThinkPad P70 دوام بیشتری داشت. بخشی از این تفاوت می‌تواند به سیستم PWM لنوو مربوط شود که در آن دستگاه از سطوح روشنایی پایین‌تر استفاده می‌کند. دستگاه ما تنها در سطوح کمتر از ۴۰ درصد از PWM بهره می‌برد.

علاوه بر تست کلاسیک Battery Eater در بار سنگین، برای ورک‌استیشن‌ها تستی با اجرای مداوم SPECviewperf 12 نیز داریم. در این شرایط شدید، دستگاه بررسی‌شده تنها 62 دقیقه دوام آورد که سناریوی بدترین حالت است. شارژ کامل باتری هم حدود ۲.۵ ساعت طول می‌کشد.

 

جمع بندی

آیا HP ZBook 17 G3 ورک‌استیشن بی‌نقصی است؟ پاسخ منفی است، اما همچنان دستگاهی بسیار خوب است. ما خصوصاً از طراحی سری G3 را تایید می کنیم که یقیناً در میان بهترین‌ها از نظر کیفیت جای دارد. درگاه‌های مدرن، طیف وسیعی از قطعات و قابلیت نگهداری عالی از دیگر نقاط قوت آن هستند.

با این حال، یکی از نکات منفی مهم، آلایندگی دستگاه است؛ برخی رقبا علی‌رغم داشتن سخت‌افزار مشابه، عملکرد خنک‌تر و بی‌صداتری دارند. نمایشگر FHD هم نتوانست ما را کاملاً راضی کند؛ به‌ویژه روشنایی‌اش که به‌وضوح از رقبا و حتی نسل قبلی کمتر است. گزینه اختیاری نمایشگر 4K DreamColor احتمالاً در این زمینه بهتر خواهد بود اما هنوز عرضه نشده است.

به‌طور کلی HP ZBook 17 G3 ورک‌استیشنی بسیار خوب با درگاه‌های مدرن و بدنه‌ای عالی است. اما پیکربندی مورد آزمایش  که گران‌ترین مدل هم هست، در برخی موارد از رقبا عقب می‌ماند.

اگرچه ZBook 17 G3 امتیاز خوبی می گیرد اما هر مدل مزایا و معایب خاص خودش را دارد؛ بنابراین سلیقه فردی و نوع کاربری نقش مهمی در تصمیم‌گیری خواهند داشت.

مشخصات

وزن ۱۰۵
ابعاد ۲۶۱
سازنده پردازنده ۰
سری پردازنده ۲
مدل پردازنده ۱۳۰
فرکانس پردازنده ۱۵۱
حافظه Cache ۱۴
ظرفیت حافظه RAM ۳
نوع حافظه RAM ۱
ظرفیت حافظه داخلی ۲
نوع حافظه داخلی ۲
مشخصات حافظه داخلی ۱۳۰
سازنده پردازنده گرافیکی ۰
حافظه اختصاصی پردازنده گرافیکی ۱
اندازه صفحه نمایش ۲
نوع صفحه نمایش (پنل) ۶
دقت صفحه نمایش ۱
توضیحات صفحه نمایش ۶۷۶
قابلیت‌های دستگاه ۱
توضیحات وبکم ۳۴۱
مشخصات اسپیکر ۱۵۸
مشخصات تاچ پد ۱۷
توضیحات شبکه بی سیم Wi-Fi ۲۰۲
توضیحات پورت Thunderbolt ۲۴
طبقه‌بندی ۳
نوع باتری ۸
توضیحات باتری ۱۵۵
سیستم عامل ۷
تعداد پورت USB 3.0 ۱۲
پردازنده گرافیکی ۶۵
توضیحات پورت شبکه Ethernet ۲۱
توضیحات سیستم عامل ۲۸
مشاهده بیشتر

نظرات کاربران

ارسال نظر

دیدگاه

تماس بگیرید